Bli HORN International Partner

Show information in English

Med over 20 års erfaring innenfor internasjonale medier har vi et ledende kontaktnettverk og ekspertise innen markedsføring og kommunikasjon. Vi består av et team med 15 prosjektledere med lang fartstid innen markedsføring, media, visuell kommunikasjon, salg, TV/reklamefilm, tekstforfattere m.m. 

Våre tjenester innebefatter alt fra medierådgivning til produksjon av reklamefilm for din bedrift, og alt imellom som f.eks:

Direktekontakt via vårt nettverk og arbeid hvor vi aktivt går inn for å selge inn deres tjenester og tilbud. Dette foregår på no cure/no pay basis, det betyr at dere kun betaler når vi får gjennom kontrakter for dere.

  • Synlighet og kampanjer i sosiale medier, som Facebook, Google, YouTube, Twitter og de mulighetene som finnes der.
  • Produksjon av reklamefilm/animasjonsfilm for bedrifter.
  • Grafisk produksjon, flyers, DM, presentasjonsbrosjyrer, m.m.
  • Design og utvikling av nye nettsider, logo, messedeltagelse på deres vegne eller sammen med dere i inn – og utland, m.m.
  • Håndtering og evaluering av innkommende tilbud om markedsføring, analyse av markedsføringstiltak, hjelp med lansering av nye produkter, utforming av markedsplan og mye, mye mer.

partner3Bli HORN International Partner idag – spar tid på markedsføringsspørsmål og slutt å bruke ressurser på tiltak som ikke gir dere noe igjen; få en rådgiver som støtter og bistår dere i markedsføringsstrategiene deres og en partner som selger inn deres produkter og bidrar til økt omsetning.